Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Interieurarchitectuur
Menu Interieurarchitectuur

Programma

Programma

Het programma voor de Corpo-real pre-master is ontwikkeld voor professionals en bachelorstudenten.

Je ontdekt hoe je - binnen het corpo-real-thema - aan onderzoeks- of ontwerptaken kunt werken. In twaalf weken ga je, op basis van dit programma, je onderdompelen in de wereld van ruimtelijk ontwerp.

In de pre-master word je begeleid door een tutor en gastdocenten uit het (internationale) werkveld, zowel binnen de discipline interieurarchitectuur als daarbuiten. Je collega-studenten zijn allemaal betrokken bij het onderzoekend ontwerpen binnen het thema corpo-real.Tijdens sommige lessen heb je les samen met de studenten van de master Interieurarchitectuur.

Je hebt les op vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur (zie exacte data onder Praktische informatie). Naast deze uren heb je ongeveer 3 tot 6 uur nodig om je voor te bereiden op je volgende lesdag.

's Ochtends heb je meetings met je tutor en de andere pre-masterstudenten. In de middag heb je af en toe vaardigheidsworkshops, lezingen of workshops met gastdocenten, samen met je pre-master medestudenten en de studenten van de master Interior Architecture.

Ruimte voor individuele ontwikkeling

Jouw individuele ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van de lessen. Je bent zelf aan het werk en maakt kennis met de wereld van ruimtelijk ontwerp. Je gaat tekenen, modellen maken, ontwerpen, documenteren en op excursie.

Resultaat

Het documenteren van en het reflecteren op het werk dat je in deze pre-master maakt, is een belangrijk onderdeel. De focus ligt op het ontwikkelen van een ontwerpend onderzoek. Het werk dat je maakt, kun je gebruiken voor het toelatingsgesprek van een master Interieurarchitectuur.

Nadat je de pre-mastercursus met succes hebt afgerond, ontvang je een certificaat met een beschrijving van de pre-master en persoonlijke feedback op je werk.