Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
MediaMusic
Menu MediaMusic

Producer for Bands, Artists & Media

Producer for Bands, Artists & Media

Je bent een flexibele allround producer die alle stijlen kan produceren. Je maakt en produceert je eigen muziek maar ook die van anderen. Denk hierbij aan muziek voor artiesten, bands, commercials, trailers of radio packages.

Veelzijdig profiel

Wil je jezelf veelzijdig ontwikkelen? Dan is dit het profiel voor jou. Met deze specialisatie ben je in staat om de gehele productie te verzorgen als overall producer. In het begin van je studie word je uitgedaagd met uiteenlopend opdrachten, zoals mediaopdrachten, experimentele opdrachten en productieopdrachten voor jezelf of anderen. Je kunt werken met goede bands, vocalisten en studiomuzikanten van de Popacademie van het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Je werkt en leert bovendien in het professioneel uitgeruste studiocomplex van ArtEZ. Gedurende de studie kan je veelzijdig blijven of je specialiseren op één van de gebieden media, schrijven en produceren voor jezelf als artiest, of juist voor andere artiesten en bands.

Jeffrey Levet

Jeffrey Levet docent bij MediaMusic. Hij is hét voorbeeld van dit profiel voor duizendpoten. Jeffrey Is music director, studio engineer, arranger/composer en keyboardist/performer.

Phuong Boi Nguyen

Phuong Boi is een artist, songwriter, producer en engineer. Onderstaande video maakte ze voor haar derdejaars onderzoek. Meer hierover kun je hier lezen.

Babette Schutte 

Gaat onder de artiestennaam BABS. Van tekst tot compositie, performance en concept, Babette was als vierdejaars student verantwoordelijk de hele onderstaande productie. Meer over Babs lees je hier.