Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Moving Image
Menu Moving Image

Na je studie

Na je studie

Na de studie Moving Image van AKI ben je een specialist op het gebied van bewegend beeld, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Hiermee kun je aan de slag op allerlei plekken in de (inter)nationale wereld van film, communicatie en design.  

Titel en diploma 

Na succesvolle afronding van de studie Moving Image in Enschede mag je de titel Bachelor of Arts (BA) voeren.  
Deze studie is in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO) te vinden onder code 39111. De formele opleidingsnaam, waaronder deze studie bekend is bij het CROHO, is Bachelor Vormgeving. Deze CROHO-naam komt op je diploma te staan.  

Aan het werk 

Met je diploma kun je als professional aan het werk in een groot aantal verschillende contexten in zowel de culturele als de toegepaste sector in binnen- en buitenland (denk bijvoorbeeld aan digitale communicatie, visual arts design, experimentele film, cinematografie, docu-fictie en beeldbewerking) 

Doorstuderen? 

Door de stevige theoretische en praktische basis biedt de opleiding Moving Image een uitstekende basis voor een gespecialiseerde nationale of internationale master, zoals Film Directing, Fine arts of Media Studies.  

Wil je een eerstegraads lesbevoegdheid halen, volg dan de studie Docent Beeldende Kunst en Vormgeving op Maat bij ArtEZ. Deze studie wordt zowel in Zwolle als in Arnhem aangeboden. 

Direct aanmelden

Weet je genoeg en wil je je aanmelden? Klik dan door naar Studielink.

Direct aanmelden bij Studielink