Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Alle opleidingen
Menu Vooropleidingen Conservatorium Zwolle
Alle opleidingen   Vooropleidingen Conservatorium Zwolle

Vooropleidingen Conservatorium Zwolle

  • Voortraject
  • Nederlands
  • Zwolle

Engagement, betrokkenheid, (inter)disciplinaire samenwerking en de ontwikkeling van eigen talent en persoonlijkheid kenmerken het conservatorium in Zwolle. Hier worden jonge professionals opgeleid, die veelzijdig en praktijkgericht zijn.

Ontdek meer

Vooropleidingen Conservatorium Zwolle

Een vooropleiding bij het ArtEZ Conservatorium bereidt je maximaal voor op toelating op één van onze bachelor opleidingen in Zwolle, Arnhem of Enschede.

Jong Talentklas

De Jong Talentklas is een meerjarige vooropleiding en bedoeld voor uitzonderlijk talent vanaf 10 jaar tot (voor)eindexamenjaar havo/vwo, de 3e klas van vmbo-t of het laatste jaar van mbo-4b in de disciplines Jazz en Klassieke Muziek.

Vooropleiding Muziek Zwolle

Op hoog niveau musiceren en alles wat je nodig hebt om je voor te bereiden op het toelatingsexamen van de bacheloropleiding, het zit allemaal in de Vooropleiding Muziek. Het accent ligt op technisch-ambachtelijke en muzikale ontwikkeling.

ArtEZ Connected Vooropleiding Muziek

Zit je nog op school en musiceer je met plezier? ArtEZ Connected is een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners waar je ontdekt of een muziekopleiding iets voor jou is. 

Cursussen

Bereid je beter voor op een toelating bij het ArtEZ Conservatorium en doe de Spoedcursus Muziektheorie en Gehoorvorming op het Conservatorium of online.

Opgelet: Voor de Jong Talent Klas, Vooropleiding Muziek en ArtEZ Connected in Zwolle moet je toelating doen op het Conservatorium.

Vragen?

Neem contact op met cons.zwolle@artez.nl.Ontdek meer