Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram
Alle opleidingen
Menu Vooropleidingen Conservatorium Arnhem
Alle opleidingen   Vooropleidingen Conservatorium Arnhem

Vooropleidingen Conservatorium Arnhem

  • Voortraject
  • Nederlands
  • Arnhem

Het Conservatorium in Arnhem leidt eigenzinnige performers op die bereid zijn de grenzen van hun eigen muzikale kunstenaarschap op te rekken. Kernwoorden zijn edgy, authentiek, experimenteel en multidisciplinair.  

Ontdek meer

Vooropleidingen Conservatorium Arnhem

Een vooropleiding bij het ArtEZ Conservatorium bereidt je maximaal voor op toelating op één van onze bachelor opleidingen in Arnhem, Enschede of Zwolle.

Jong Talentklas

De Jong Talentklas is een meerjarige vooropleiding en bedoeld voor uitzonderlijk talent vanaf 10 jaar tot (voor)eindexamenjaar havo/vwo, de 3e klas van vmbo-t of het laatste jaar van mbo-4b in de disciplines Jazz & Pop en Klassieke Muziek.

Vooropleiding Muziek Arnhem

Eenjarige vooropleiding op het conservatorium in Arnhem met als doel je beter voor te bereiden op de toelating voor de Bachelor. Je traint je vaardigheden en verbetert je kennis van muziektheorie.

ArtEZ Connected Vooropleiding Muziek

Zit je nog op school en musiceer je met plezier? ArtEZ Connected is een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Arnhem en diverse partners waar je ontdekt of een muziekopleiding iets voor jou is. 

Cursussen

Bereid je beter voor op een toelating bij het ArtEZ Conservatorium en doe de Spoedcursus Muziektheorie en Gehoorvorming op het Conservatorium.

Opgelet: Voor de Jong Talent Klas, Vooropleiding Muziek en ArtEZ Connected in Arnhem moet je toelating doen op het Conservatorium.

Vragen?

Neem contact op met conservatorium.arnhem@artez.nl.Ontdek meer