Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Extreme Slow Walk - Listening to the In-Between

Op woensdag 5 oktober zijn beide gebouwen van ArtEZ in Zwolle de locatie van een spannend evenement waarin de relaties tussen macht, ruimte en het lichaam worden onderzocht. Studium Generale en de Master of Interior Architecture Corpo-real organiseren een aantal baanbrekende participatieve workshops. 

ArtEZ Rhijnvis Feithlaan 50 Zwolle, Sophia gebouw en conservatorium Zwolle (Stadsmuur)
Extreme Slow Walk - Listening to the In-Between

Registratie is gratis, en deelname met de juiste concentratie zal zeker ook je vrijheid vergroten. Stem je af op de wereld in extreme slow walks en andere aardende oefeningen, zowel in het ArtEZ Conservatorium als in de Sophiagebouw. Verken machtsverhoudingen in workshops (her)zoeken naar ruimtelijke, lichamelijke en mentale krachten in het Corpo-real Lab.

Wat kan je verwachten?
We bieden je een aantal geweldige workshops gebaseerd op het werk van de legendarische Amerikaanse componiste Pauline Oliveros, die haar leven lang het luisteren onderzocht en een gemeenschap ontwikkelde door te luisteren. In haar Sonic Meditations (1974) ontwikkelde en verfijnde ze processen, in de vorm van tekstpartituren, om onze binnen- en buitenwereld te verbinden door middel van sonische aandacht en bewustzijn. Het concept van Deep Listening© heeft wereldwijd veel mensen geïnspireerd.

Lees meer over de workshops en aanmelden op de website van ArtEZ Studium Generale

Host: Mirjam Zegers
English spoken