Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Een mooie start van een nieuw studiejaar bij #ArtEZ!

Kennismakingen, nieuwe vriendschappen, culturele uitstapjes, workshops en andere activiteiten… Afgelopen week was de introductieweek voor alle ArtEZ-studenten. Een fantastische start van een nieuw studiejaar!

Studenten van Art en Design Zwolle tijdens de introductieweken
Studenten van Art en Design Zwolle tijdens de introductieweken

Bruisweken in Zwolle

Zo trapte Poporkest ArtEZ de HBO Bruisweken af in Zwolle, waar duizenden studenten van diverse scholen konden genieten van verschillende Zwolse artiesten. Foto via: @Veerlebas.  

Art & Design Zwolle 

Bij de opleiding Art & Design in Zwolle werd er door ruim 200 eerstejaars studenten op los gedrumd onder leiding van Blue Beat Project. Foto via: @Joostvissernl

En konden de studenten hun creativiteit uiten tijdens toffe workshops! Foto via:  Art & Design Zwolle

AKI Art & Design Enschede

Bij AKI in Enschede kregen de eerstejaars studenten een speciale presentatie van de filmdocumentaire ‘I am a Bastard’. De film van AKI-docent Ahmet Polat volgt acteur/schrijver Rashif El Kaoui, die worstelt met zijn omgeving en op zoek is naar zijn afkomst en identiteit. Foto via: AKI Enschede. 

Introductieweek Arnhem op de Paasheuvel 


De Arnhemse academies voor Art & Design, Theater & Dans en het Conservatorium organiseerden dit jaar een gezamenlijke introductieweek. De nieuwe studenten kampeerden op De Paasheuvel. Spelletjes, dineren, een pubquiz: samen met mooi weer een ideale mix!

Blijf op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van onze studenten en de leuke gebeurtenissen bij ArtEZ? Volg ons op social media: 

Instagram 

Facebook

LinkedIn

Twitter

YouTube.