Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

In het donker hoor je meer: Conservatorium Enschede X Museumnacht

  • Muziek

'In het donker zie je meer': dat beloofde Museumnacht Enschede. Maar hoor je ook meer? Het ArtEZ Conservatorium in Enschede bood op 6 november 2021 een muzikaal, nachtelijk programma vanuit alle bachelors: Docent Muziek, MediaMusic, Muziektherapie en Popacademie. Bekijk hier de aftermovie!

In het donker hoor je meer: Conservatorium Enschede X Museumnacht

Op zaterdag 6 november vond de tweede editie van de Museumnacht Enschede plaats. Na het grote succes van de eerste editie in 2019 openden op 6 november tussen 19.00-00.00 uur verschillende culturele instellingen in de binnenstad weer hun deuren voor een unieke belevenis.

Programma ArtEZ Conservatorium Enschede

Het programma van ArtEZ. Links op de foto: Bella Luna

Studenten van ArtEZ Conservatorium speelden met hun acts op verschillende locaties. Alle opleidingen waren verder betrokken bij het organiseren van de Museumnacht, dat wederom een succes was: met 850 bezoekers was de tweede editie van de Museumnnacht goed bezocht. Bezoekers, maar ook onze studenten, hebben het goed naar hun zin gehad:

Chris Egberts:  "Een goed gevulde zaal, veel nieuwe gezichten en een relaxte sfeer: samen met mijn bandleden heb ik een hele fijne avond gehad tijdens de Museumnacht."

Oh Whale: "Mooie plek, enhousiast publiek, kortom VET. Museumnacht bedankt en tot volgend jaar!" 

Andere deelnemers

De deelnemende instellingen van Museumnacht 2021 waren: Concordia, Rijksmuseum Twenthe, De Museumfabriek, The Overkill / Warp Technopolis, Tetem, Metropool, Twentehoes, het Wilminktheater, de Nederlandse Reisopera en Kaliber Kunstenschool. Iedere deelnemende instelling had voor deze avond een speciale programmering samengesteld vol muziek, theater, kunst, performances en veel meer.

Meer info?

www.museumnachtenschede.nl