Ga naar de hoofdcontent Pijl naar rechts pictogram

Terugkijken: ervaar de finals-expositie Art & Design in de Grote Kerk in Zwolle

  • Beeldende Kunst
  • Vormgeving
  • Architectuur en...
  • Docentopleidingen

Dit jaar organiseerde ArtEZ Academie voor Art & Design in Zwolle opnieuw de eindexamenexpositie in Academiehuis Grote Kerk Zwolle, in het hart van de stad. Deze expositie is nog online te bewonderen. Heerlijk om virtueel doorheen te struinen.

Terugkijken: ervaar de finals-expositie Art & Design in de Grote Kerk in Zwolle

Ervaar via de beelden van onze drone hoe het is om vanuit vogelperspectief door de kerk te zwieren om zo het werk van studenten te bekijken: 

Wil je zelf over de expositie rondlopen, maar lukt het je niet om dat fysiek te doen? Dan is de 360 rondleiding echt een aanrader. Via je scherm en een simpele muisklik wandel je rond in de kerk, kun je om je heen kijken en zo in jouw tempo de hele expositie bekijken. De opleidingen zijn verdeeld over de kerk. Als je bij een specifieke opleiding bent aangekomen, dan klik je op de link en kom je automatisch op de pagina’s van de studenten van die opleiding. Zo kun je in alle rust de aanvullende informatie van de studenten lezen: over het werk, de scriptie en natuurlijk de student zelf. Ben je uitgelezen? Ga dan terug naar de rondleiding en klik je een weg door de kerk!

Direct naar de 360 tour

Let op: behalve met je muis en scrollwheel kun je ook met de cursortoetsen navigeren: vooruit, achteruit en links rechts. Met shift erbij kun je ook om je heen kijken. Veel kijkplezier!